Privacy Platform

Het Privacy Platform is een netwerk van Nederlandse brancheverenigingen waarvan hun leden persoonsgegevens verwerken of verzamelen.

Contactpersoon

Esther Mieremet

Inschrijven

Ik schrijf me graag in voor de Community of Practitioners:


U kunt zich voor ieder van de CoP's afzonderlijk inschrijven. De deelname is gratis. De CoP's bouwen op elkaar voort. Mochten er meer gegadigden dan plaatsen zijn dan krijgen degenen die zich voor alle programma's aanmelden voorrang. De eerste CoP vindt plaats bij evenementencentrum Bleyenberg, Grote Markt 10 in Den Haag. Aanvang: 14.30 uur. Afsluiting: 17.00 uur.

Met deze inschrijving gaat u akkoord dat uw gegevens uitsluitend gebruikt worden om u te informeren over uw deelname aan de workshops en de bijeenkomsten, om u informatie over de workshops en de bijeenkomsten te verschaffen en om met u te communiceren over zaken die de workshops en de bijeenkomsten betreffen. Uw gegevens worden opgeslagen in een door TNO beveiligde omgeving. U hebt te allen tijde het recht om inzage in uw gegevens te krijgen, deze gegevens te (laten) wijzigen en ze te laten verwijderen als ze niet meer relevant zijn voor het doel van de verwerking zelf, of als u uit andere overwegingen uw gegevens wilt laten verwijderen. TNO treedt op als verwerkingsverantwoordelijke voor uw gegevens. Het TNO-privacybeleid is integraal op deze verwerking van toepassing.

Programma CoP 2 juli 2019
Privacy ondersteunende instrumenten
  • Ontvangst
  • Welkom en introductie
  • Warming up: wat is jouw privacyhouding en die van jouw organisatie?
  • Hoe kun je Privacy als Innovatiekans benutten?
  • Presentatie privacy ondersteunende producten en diensten
  • Markt van vraag en aanbod